Bezoek de beste natuurreservaten in Victoria, Australië

Bezoek de beste natuurreservaten in Victoria, Australië

dat van dichtbij en persoonlijk met de natuurlijke wereld komt, is een geweldige manier om uw vakantietijd door te brengen. En er zijn tal van opties om unieke dieren in het wild in Australië te zien! U en uw gezin kunnen veel van de Australische dieren in hun natuurlijke omgeving leren kennen door Victoria te bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om in de natuurlijke omgeving te blijven, door kampeerapparatuur te nemen of in een camper te reizen.

Als u geen eigen busje bezit, kunt u Campervan Hire -websites zoals Drivenow bekijken, om het perfecte voertuig voor uw reis te vinden. Dus, waar moet je heen, in Victoria, om dieren in het begin van dichtbij te zien?

Tower Hill Nature Reserve

Tower Hill Reserve was het eerste nationale park in de staat toen het als zodanig werd aangewezen, in 1892. Vanaf die datum tot deze mensen hebben het park bezocht om een ​​verscheidenheid aan dieren in het wild te zien, waaronder Emus, Kangaroos en Koalas.

Het reservaat biedt ook een prachtig landschap om te bewonderen. Gelegen in een uitgestorven vulkaan, heeft het een scala aan prachtige vergezichten om te ervaren wanneer u bezoekt. Bekijk het reserve in de lente en je kunt door een enorme verzameling prachtige lentebloemen dwalen.

Tijdens uw bezoek, als u meer wilt weten over de Aboriginal geschiedenis van het gebied, is er een rondleiding beschikbaar. Zodra je de tour hebt voltooid, kun je ontspannen en genieten van een picknick in een van de aangewezen gebieden.

Great Otway National Park

Het landschap in Terrific Otway National Park is verbluffend en gevarieerd. Je kunt wandelen langs zandstranden en vervolgens het binnenland wagen waar bossen en varen geulen in overvloed aanwezig zijn. Hier vindt u meren die zijn versierd met vloeiende watervallen.

Door het park oversteken is de geweldige oceaanwandeling die zich uitstrekt tot een totaal van 91 km (56,5 mijl). Misschien wilt u een deel van de wandeling verkennen als onderdeel van uw reis. Na een dag te hebben verkennen van het park op mountainbike of voet, wil je misschien tijd doorbrengen met ontspannen met een picknick. Er zijn verschillende aangewezen picknickplaatsen in het park die u kunt gebruiken.

Reistip: tenzij je een burger van Nieuw -Zeeland bent, heb je een reisvisum nodig om de douane in Australië te passeren. Wanneer goedgekeurd, kunt u binnen een periode van twaalf maanden meerdere vermeldingen maken; Het is geldig negentig dagen vanaf de datum van aanvraag. Vind hier meer informatie.

Healesville Sanctuary

Healesville Sanctuary is een natuurparadijs die slechts een mijl buiten de stad Melbourne ligt. Het heiligdom bevindt zich in de wijnregio Yarra Valley, dus waarom denk je niet aan het bezoeken van een wijngaard terwijl je in de omgeving bent?

Terwijl je in het heiligdom rond de beschikbare sporen kunt dwalen en enkele van de dieren die daar wonen, waaronder Emus, Platypus, Koalas, Kangaroos en Dingoes zien. Misschien zie je ook roofvogels boven het hoofd stijgen. We hebben onlangs het Healesville Sanctuary bezocht en je kunt meer lezen over die reis in dit bericht.

De interactieve platypus -show die elke dag plaatsvindt, geeft je de mogelijkheid om dicht bij dit prachtige wezen te komen. U kunt ook tijd in het gezondheidscentrum doorbrengen om te zien hoe de dierenartsen en verpleegkundigen zorgen voor alle ziekten of gewonde dieren.

Deze parken en heiligdommen bieden mensen de kans om dicht bij de aard van Australië te komen. Een uitcheck voor een van deze locaties geeft u en uw gezin de kans om enkele van de beroemdste dieren van Australië in hun natuurlijke omgeving te zien.

Verwant

Wat te doen in Minneapolis en St. Paul met kinderresidenties van de Twin Cities gedurende bijna zes jaar, reisden we naar alle hoeken van Minneapolis/St. Paul op een zoektocht naar kindvriendelijk plezier. Zie, onze keuzes voor Minneapolis Metro met kinderen op sleeptouw!
30 maart 2011 in “Big Cities”

5 gratis plaatsen om te checken in Sioux Falls, South Dakotafalls Park Sioux Falls is vernoemd naar de watervallen die in de buurt van de binnenstad zijn. Wandelpaden, een gratis uitkijktoren en duizenden liters bonzende watervalactie brengen bezoekers van over de hele wereld. Elke significante regen valt en de lokale bevolking gaat daar naar beneden voor wat bodemschudden, water …
6 september 2015 in “South Dakota”

Deskundige route: Yellowstone voor de deskundige reisschema van deze maand, ik heb contact opgenomen met Janet Chapple, auteur van het boek Yellowstone Treasures: The Traveler’s Companion to the National Park. De bijgewerkte derde editie kwam net uit in april, en onze familie zal deze zomer daar een paar weken doorbrengen, dus ik wilde …
6 juni 2009 in “Guest Post”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *