Mijn allereerste reis naar Japan-high-end hotelervaring met Intercontinental Osaka

Mijn allereerste reis naar Japan-high-end hotelervaring met Intercontinental Osaka

Ik wilde eerst dat Japan mijn laatste land was om te bezoeken, maar ik had de tijd en koos ervoor om dit mijn land#142 te maken toen Ik heb mijn vlucht geboekt om mijn huishouden op de Filippijnen te zien,

Vanuit Manila begon ik mijn 2020 met een solo -reis naar Japan waar ik naar Osaka ging en Tokyo en vervolgens naar Seoul, Zuid -Korea. Gelukkig kreeg ik een Japanse reizigersvisum dat 5 jaar geldig heeft, dus Jonathan en ik heb plannen om hier in de nabije toekomst weer te reizen.

Tijdens mijn allereerste reis naar Osaka werd ik vastgehouden door het extravagante Intercontinental Osaka Hotel. Mijn vlucht was in de vroege ochtend van de Filippijnen en werd voor de lunch in Kansai Flight Terminal getoond en nam vervolgens de vluchtterminalbus voordat ik werd gekozen via Variety Rover van het hotel.

Voordat ik naar mijn kamer ging, had ik het geluk om te lunchen in een restaurant met Michelin-ster dat in het hotel is gevonden. Ik heb heel blij met mijn Osaka -reis en ik was ook tevreden met zowel oude als nieuwe vrienden! Dit is wat ik kan vermelden aan Intercontinental Osaka en mijn ervaring met hen!

Andere artikelen die u kunt lezen:

Reis naar Japan – bestemmingen die u zeker moet zien op een reisroute in het westen van Japan

Engels lesgeven in Japan met het jetprogramma: een gids voor Filipino’s en andere niet-native leraren

5 opmerkelijke steden om te zien in Japan

Japan Travel Guide: 25 Day Trips die u kunt uitvoeren in Japan

Ultieme gids voor Japan Working Holiday Visa [stap voor stap gids]

Inhoudsopgave

Over Intercontinental Osaka
De Kamer
Het eten
Faciliteiten
Dienst in intercontinentale osaka
Plaats
Dingen om te doen in de buurt van Intercontinental Osaka1. Umeda Sky Building
2. Winkel bij Grand Front Osaka
3. Zie Osaka Castle
4. Koop aandenkens bij Tokyu Hands

Vaak gevraagd zorgen over intercontinentale osaka
Waarom ik blij had met mijn verblijf in Intercontinental Osaka

Over Intercontinental Osaka

Intercontinental Osaka is een 5-sterren, extreem bekroond hotel met 272 extravagante ruimtes gevonden in het Grand Front Osaka-complex van de UMeda. Het won het toonaangevende hotel van Japan in 2019 en het toonaangevende high-end bedrijfshotel van Azië van 2017-2019 door de World Travel Awards.

Ze hebben ook restaurants, één is een michelin-ster met een ster. Met een fysiek fitnesscentrum, zwembad en spa, is dit ook een uitstekende locatie om te ontspannen. Intercontinental Osaka is eveneens op loopafstand van de trein en het station van Osaka, een toegangspoort tot reizigers.

De Kamer

Ik verbleef in een Deluxe King -ruimte die extreem ruim is en waarmee je een spectaculair uitzicht op de stad kunt krijgen. Het extravagante kingsize bed was uiterst comfortabel om te slapen. Het toilet is stijlvol met een groot bad.

Er is een gebied om te ontspannen, een inloopkast en een onderzoeksstudiegebied waar ik kan werken. De verlichting en de sfeer zijn zo verfijnd. Omdat Jonathan (mijn man) niet in staat was om te komen, was de administratie van Intercontinental Osaka vriendelijk voldoende om mijn goede vriend Tina (die haar promotie in Nagoya na te streven) toe te voegen als een pluspunt. De ruimte is comfortabel en biedt u een uitstekende locatie om te ontspannen na een lange dag kopen en bezienswaardigheden.

Hier zijn ook spaties aangeboden in Intercontinental Osaka:

Premium King -ruimtes – een totaal van 57 m2 ruimte met een loungerruimte, badkamer, studie, gebied, evenals een kingsize bed

Deluxe King Space – Een ruimte van 50 m2 met exact dezelfde faciliteiten als een koning -ruimte met een panoramisch uitzicht op de stad

Deluxe Twin Space – een ruimte van 50 m2 met 2 tweelingbedden en exact dezelfde faciliteiten; Als een badkamer, een lounging gebied, kast, evenals een onderzoeksstudiegebied

Drie slaapkamers executive-181 m2 ruimte met faciliteiten van een executive met twee slaapkamers plus nog een slaapkamer met een queensize bed en een aparte badkamer. Het past maar liefst 8 personen.

Woningen-Als u een thuishuizen van huis wilt met een woonkamer, keuken, eethoek naast slaapkamers en badkamers. U kunt uit het volgende kiezen;

Uitzonderlijke woningen met één slaapkamer (60 m2);

Deluxe woningen met één slaapkamer (74 m2);

Uitzonderlijke woningen met twee slaapkamers (90 m2);

Deluxe woningen met twee slaapkamers (108 m2);

Premium woningen met drie slaapkamers (127 m2); en

Deluxe woningen met drie slaapkamers (166 m2).

Het eten

Toen ik in Osaka kwam, werd ik verwelkomd op de receptievloer op de 20e verdieping die exact dezelfde verdieping is van de twee restaurants van het hotel.

Ik werd uitgenodigd om te lunchen bij Pierre. Pierre is een Frans stijl van de stijl met Japanse details. Het is bekroond met een michelin-ster-rating met één ster. Ik had een zevengangen Frans-Japanse lunch; De presentatie en de smaak zijn van wereldklasse! Het was zo mooi; Ik wil er gewoon naar kijken. echternullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *