Cruisen met Coastal Mississippi

Cruisen met Coastal Mississippi

Avontuurlijke Kate omvat affiliate links. Als u met deze links een aankoop doet, zal ik een compensatie maken zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

“Downtown lezen. Dat is een throwback. ”

“Is het echt?” Ik heb gevraagd. Ik was 21, temping voor de zomer, evenals mijn baas van de week hadden me verteld dat mijn eigen geboortestad opmerkelijk was.

“Het is iets speciaals. Je ziet niet meer veel steden meer. ”

Ik had er op die manier niet van geloofd. Opgroeien in een stad in Massachusetts, opgericht in 1644, is het eenvoudig om te veronderstellen dat alle Amerikaanse steden een compacte, beloopbare binnenstad hebben met schattige gebouwen, een gemeenschappelijke, evenals verschillende opvallende kerken.

Toen ik begon met reizen met Californië, Texas, evenals in het zuidwesten, begon ik te beseffen dat Amerikaanse steden zoals deze echt vrij zeldzaam zijn. Tegenwoordig ontdekt u veel meer kans om hedendaagse ontwerpen te ontdekken, evenals Strip -winkelcentra omringd door enorme autoparkeerplaatsen. Wilt u wandelbaarheid? Ga naar een winkelcentrum of koopcentrum.

En zelfs in mijn eigen geboortestad komen nieuwe vooruitgang rond de plaats op. Een enorme drogisterij heeft een reeks kleine winkelpuien overgenomen; Een enorm complex verankerd door een huisdepot en een Jordanië is uiteindelijk een nieuw Prime Buying Center geworden. Redenen om in de binnenstad te zien lezen zijn steeds minder als minder.

Dat gezegd hebbende, in zakken van Amerika bestaan er nog steeds mooie kleine throwback -steden. Ik ontdekte nog een in het diepe zuiden – Ocean Springs, Mississippi.

Ocean Springs is, zoals je misschien denkt, het beste aan de kustlijn in Mississippi, een stenen worp van de grens met Alabama. De veel meer algemeen bekende biloxi is net naast de deur. Ik vond het echter leuk om hier veel meer te zijn gebaseerd dan Biloxi.

Welk decennium was het alweer? Als het niet voor de auto’s was geweest, had ik misschien gezworen dat ik in de jaren 1950 of 60 was.

Er is niet veel te presteren in het centrum van Ocean Springs, maar ik had een goede wandeling en heb een paar winkels bekeken.

Bij Gina’s, een kunstzinnige winkel met mode-sieraden en huisontwerp (het soort locatie waar je moeder dol op zou zijn), was ik geamuseerd om een hanger te ontdekken die is gebouwd uit Stoke-on-Trent-keramiek! Stoke-on-Trent, een stad in de Midlands van Engeland, werd een van de topproducenten van fijn keramiek.

Ik had een goed gesprek met de eigenaar over de ketting, mijn roadtrip, evenals precies hoe ik op weg was naar Florida. “Je zou naar zee moeten gaan,” zuchtte ze. “Het is prachtig.”

Ze gaf geen woord over wat Seaside zo geweldig maakte, maar haar zucht was zo diep en dromerig, ik begreep onmiddellijk dat ik daarheen moest.

Het werd een van de hoogtepunten van de reis.

Biloxi

Overal waar je aan de Gulf Coast gaat, is er een voelbaar gevoel van “voor” en “na”. Het evenement waarover mensen spreken, is natuurlijk orkaan Katrina. Het is moeilijk om je een enkele natuurramp voor te stellen die een hogere strook van het Amerikaanse landschap heeft beïnvloed dan deze.

Het is bijna een decennium geweest omdat Katrina. De ontwikkeling is traag geweest. Schade is nog steeds zichtbaar. en het maakt niet uit hoe moeilijk de Coastline van de Gulf precies vooruit trekt, het is er nog steeds, bloedend in het heden.

Biloxi is de belangrijkste bestemming van de Golfkust van Mississippi, vol met casino’s en langdurige stranden. Er zijn een paar vleugjes cultuur langs het landschap, zoals het OHR-O’KEEFE Art Museum, maar Biloxi wordt verondersteld, evenals breed als een bestemming voor zon en loslaten.

Helaas was de weersomstandigheden niet op zijn best tijdens mijn bezoek. De witte zandstranden werden overschaduwd door zware grijze wolken en maakten een reis naar het strand, niet de allerbeste activiteit voor de dag.

Maar ik moest ten minste een van de beste restaurants van Biloxi inspecteren.

Half Shell Oyster House

“Pardon,” trekt een stem aan de tafel achter me.

“Oh, het spijt me,” zeg ik, mijn stoel verplaatsen zodat ze rond kan komen.

‘Oh, schat, ik impliceerde me. Je bent Faaaaaaaahn. ” Ze lacht. “Je ahhhhhs zijn mooi.”

Dit is een terugkerende stijl van mijn tijd in het zuiden-mensen verontschuldigen zich van tevoren (niet anders dan de Britten) en follow-up door u onmiddellijk te verbeteren (heel anders dan de Britten).

Half Shell werd zeer voorgesteld door Amit uit de Country Inn in Ocean Springs. Omdat ik een belangrijke oesterfan was, was ik opgewonden om ten slotte wat charbroiled oesters in zuidelijke stijl te proberen, hoewel ik me afvroeg of ik er echt van zou genieten. Ik eet graag rauwe oesters met een beetje citroen, mierikswortel, een afname van Tabasco, evenals veel koel, oceaan-y water druipend onder het vlees. Waarom zou je daarmee rotzooien?

Ik kreeg de sampler schotel: drie charbroiled oesters (boter, knoflook, kruiden, parmezaanse kaas), drie oesters bienville (krab, garnalen, bacon, broodkruimels, kruiden, parmezaanse kaas), drie oesters rockefeller (spinazie, roomkaas, kruiden, pernod Parmezaanse kaas) evenals drie oesters Orleans (hete Cajun -saus).

O MIJN GOD.

DESe oesters. Deze prachtige, fantastische oesters.

Deze oesters waren het allerbeste dat ik de hele #Southusa-reis heb gegeten-met name de kenmerkende charbroiled oesters met de Oesters van Orleans een verre tweede plaats.

Deze oesters waren zo goed, ik schraapte de schelpen met onze tanden, opgewonden voor alle overblijfselen die ik zou kunnen krijgen.

Halve schaal is een hoogwaardige locatie-maar een plaat van 12 volledig gekleed en charbroiled oesters was slechts $ 18. Ze zouden ervoor kiezen voor het dubbele in een high-end zeevruchtenrestaurant in Boston!

De schuur

Wanneer bijna elke regionaal u vertelt dat u naar een specifiek barbecue -joint moet gaan, luistert u naar hen. In dit geval was het de schuur, een regionale familiebarbecue-joint die nu een eigen show heeft op Food Network.

De locatie lijkt alsof het uit elkaar werd gegooid – evenals ja, het werd echt samen gegooid uit geborgen objecten. Het werkt echter op een vervallen manier.

Binnen zijn parkbanken, evenals bluesbanden die een aantal keren per week uitvoeren.

Het is een extreem open plek naar huis. Als een Yankee werd ik verwelkomd met open armen door het personeel en de medeklanten.

Als er iets was dat een verdienstelijke vriend zou zijn voor de oesters die slechts 30 minuten eerder werden geconsumeerd, was het hun specialiteit: het getrokken varkenssandwich.

Dat was geweldig getrokken varkensvlees! Het smolt perfect uit elkaar. De prachtige aardappelfrietjes en prachtige thee waren ook niet slecht.

De schuur heeft zichzelf als gek geadverteerd – in een winkel in Ocean Springs ontdekte ik dat ze op zijn minst een veel soort barbecuesauzen te koop hadden, samen met een breed scala aan merchandise. Dit kan uiteindelijk de volgende grote barbecuefranchise worden.

Interessant is dat ik ontdekte dat een paar tekenen binnen het verwijderen dat racistische taal niet acceptabel was in de schuur. Meestal is dat de situatie voor All Over All – dat is niet het soort dingen dat u een teken moet opzetten, laat staan meerdere tekenen.

Het deed me afvragen hoeveel racistische taal je normaal gesproken hoort tijdens een gemeenschappelijke avondje uit in Mississippi of ergens anders in het zuiden.

Net als de traditie van Katrina, kan deze lelijkheid bloeden onder het oppervlak welke tijden dan ook?

Waar ik verbleef – Country Inn en suites, Ocean Springs

Het was een lange dag geweest om naar de vluchtterminal te gaan om de auto op te pakken, weer onder de knie te krijgen, naar Oak Alley Plantation te rijden, terug te gaan naar New Orleans, vervolgens in zwaar webverkeer naar Mississippi – maar er is geen methode beter om te ontspannen dan in een jacuzzi in de kamer.

De Country Inn in Ocean Springs is het beste op de snelweg, evenals een korte rit van de binnenstad en de oceaan. Biloxi ligt op ongeveer 10 minuten rijden; De schuur ligt op ongeveer 10-15 minuten afstand. Net als de andere country herbergen waren de bedden comfortabel, het ontbijt was heet, evenals de servicebediking. Tarieven beginnen bij ongeveer $ 66 per nacht.

Maar het echte hoogtepunt van deze Country Inn was Amit, een van de personeel van de receptie, die zo goed en verder ging om ervoor te zorgen dat ik een geweldig verblijf had. Hij is een inwoner van Mississippi en was vol met concepten van dingen om te doen. Naast dat het niet voor hem was geweest, zou ik die levensveranderende oesters nooit hebben gevonden bij Half Shell. Evenals hij was ook een fervent voorstander van de schuur!

Als je de mogelijkheid krijgt om hier te blijven en met Amit te chatten, wees dan gerust – hij zal ervoor zorgen dat je de meest smakelijke tijd hebt.

De #SouthUSA -campagne wordt u gegeven door Country Inns en Suites van Carlson en Holiday Auto’s. Alle meningen zijn, zoals altijd, van mijzelf.

Ontvang e -mailupdates van Katenever, mis een bericht. Afmelden op elk moment!

Voornaam
Laatste naam Namelast
Uw e -mail uw e -mail
Indienen

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *