5 tips om door een roadtrip te komen in de VS

5 tips om door een roadtrip te komen in de VS

hebben we talloze uren op de weg in ons leven doorgebracht, zowel individueel als samen, zowel als kinderen als volwassenen en als bestuurders en zowel als bestuurders passagiers. Lange reizen door auto’s en vrachtwagens of bus zijn iets waar we zo goed naartoe gaan en vooruit kijken, en net hebben we de kans om de road-streep van je leven te doen-Zuid-Californië, Joshua Tree National Park en Onderdeel van Path 66! Als doorgewinterde reizigers hadden we geen vrees over het maken van deze reis, gewoon enthousiast om achter het stuur te komen, nieuwe mensen te bevredigen en prachtige landschappen te zien zich voor onze ogen ontvouwen. Roadreizen zoals deze hebben toch enige voorbereiding en begrip nodig om er volledig van te genieten, evenals het verwaarlozen van vitale details voordat ze zich op de weg op de weg haasten, kan een droomreis snel omzetten in een nachtmerrie.

Bekijk een paar van de geweldige en betaalbare rondleidingen die je in Californië zou kunnen uitvoeren.

We hebben een paar van onze ervaringen samengesteld, evenals tips om niet alleen door te komen, maar het meeste uit je roadtrip in de VS halen. Inspecteer hieronder tips:

Inhoudsopgave

1. Raad in stijl en comfort
2. Blijf verbonden met een draagbare wifi
3. Selecteer een geweldige Road Trip Buddy
4. Voorzorgsmaatregel versus spontaniteit
5. Maak goede vrienden onderweg

1. Raad in stijl en comfort

Of je nu als een paar, een huishouden of een groep vrienden reist, waarom probeer dan niet te reizen met Camper Van. Hierdoor kunt u in uw eigen tempo bewegen, op een klein budgetplan en biedt u gewoonlijk toegang tot ervaringen die in motels en hotels gewoonlijk worden onderworpen aan het leuk vinden om wakker te worden in het midden van de woestijn naar een Prachtige zonsopgang of BBQ’s Under the Stars! Uw voertuig is uw huis, dus als uw reis langer duurt dan verwacht, valt u halverwege af, of u wilt gewoon wat langer van een gebied genieten, u kunt kamp instellen waar u maar wilt. Op onze recente reis in het Jucy-camper, hielden we van de gemeenschappelijke omgeving van het delen van auto’s en vrachtwagenparken, lay-byes of campings met andere road-trippers, evenals een groot deel van nieuwe goede vrienden die enthousiast zijn om van verhalen te veranderen, Tips over waar te gaan daarna. De camping manier van leven brengt altijd jeugdherinneringen terug voor mij, waar de kleinste dingen zoals thee of koffie bereid op de draagbare gasfornuis uitstekend comfort bieden! Als je het grootste deel van je reis hebt overleefd, heb je veel geld bespaard om een laatste nacht in een high-end hotel te strooien als je zin hebt tot! Zorg ervoor dat u enkele noodzakelijke benodigdheden inpakt om eenvoudige maaltijden te koken, hoewel we onderweg voornamelijk op de traditionele diners vertrouwden.

2. Blijf verbonden met een draagbare wifi

Als u, zoals wij, uw taak nodig heeft om constant te worden gekoppeld aan een sociaal netwerk of u de tijd wilt gebruiken om sommige e -mails in te halen of online te werken, gevaar dan dure kosten voor gegevens roaming of verlies van verbinding tijdens het werken op de weg. Over het algemeen kopen we een regionale simkaart in elk nieuw land waar we echter naartoe gaan, dit dekt dit natuurlijk slechts één telefoon, en tenzij het onbeperkte gegevens biedt, behandelt het niet altijd wat we nodig hebben.

Voor onze recente roadtrip naar Las Vegas evenals Joshua Tree National Park, hebben we ons van tevoren geregistreerd bij TEP Wireless, een bedrijf dat een persoonlijke, draagbare draadloze router biedt die linkt naar regionale netwerken of 3G naarmate u beweegt. We hebben een kleine gadget die zowel de netwerknaam als het wachtwoord toont, evenals twee batterijen die elk 5 uur batterijduur bieden wanneer ze volledig opgeladen zijn. Dit is misschien niet zo veel, maar voor het bedoeld gebruik tussen andere punten van aangeboden Wi-Fi, is 5 uur genoeg. U kunt ze altijd rechtstreeks van uw laptop opladen als er een extra burst nodig is. Voor ons was dit uiterst praktisch terwijl je onderweg onderweg was, omdat je vijf gadgets kunt koppelen wanneer je zowel onze smartphones als laptops in één keer in één keer gebruikt!

We hebben ontdekt dat, net als elk type draadloze of 3G -verbinding, in extreem landelijke gebieden dit kan worden tijdens het browsen, maar je moet gewoon werk op regelmatige basis besparen zoals altijd. Nog een tip om de levensduur van de batterij te besparen en de verbindingssnelheid te behouden, is het sluiten van alle onnodige apps.

Als u vertrouwt op het werken aan de verhuizing en constant verbonden bent, dan is de keuze om de TEP -gadget te kopen misschien uw beste gok, waarbij u elke dag slechts $ 9,95 betaalt voor onbeperkt internet. Dit is de keuze die we hebben geselecteerd – Regular Traveler genoemd – en we betalen alleen voor enkele dagen dat we begrijpen dat we dit vereisen. Als u alleen draagbare wifi vereist voor een eenmalige reis, denk dan aan de keuze om de TEP te huren, die elke dag $ 9,95 kost voor onbeperkt internet, maar houd er rekening mee dat u de TEP-gadget of accessoires niet bezit.

De verbinding bereikt gadgets binnen 15 meter, evenals alleen u hebt de inloggegevens, zodat u gerust kunt zijnnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *