AK Maandelijkse samenvatting: mei 2015

AK Maandelijkse samenvatting: mei 2015

Avontuurlijke Kate bevat affiliate links. Als u via deze links een aankoop doet, verdien ik een commissie zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Mei 2015 gaat in de geschiedenis als een van de grappigste maanden van mijn leven. Ik heb veel goede maanden in mijn leven gehad – maart en april van dit jaar zijn zeker daarboven – maar May was uitstekend.

De maand begon met het einde van mijn tweede tournee, gevolgd door een reis naar Semuc Champey met de helft van onze tourleden, toen reisden mijn vriend Erisa en ik naar het noordoosten Mexico. Ik vloog toen naar huis naar Massachusetts.

Deze maand was het dichtst dat ik ooit ben geweest om het leven te leiden waar ik op jongere leeftijd over fantaseerde. Ik reisde naar tropische stranden met geweldige vrienden. Ik had een romantiek op de weg die mijn knieën nog steeds zwak maakt en mijn hart racen er gewoon aan.

Ik speelde hard, deed overdag fysieke avonturen en dronk ‘s nachts kokosnoot rum. Ik werkte nauwelijks, verdiende deze maand een 100% passief inkomen (!!) en deed wat ik wilde op de blog zonder me zorgen te maken over het behagen van iemand behalve ik en jij, mijn beste lezers.

Je hebt misschien gemerkt dat ik deze maand niet veel heb geschreven – eerlijk gezegd, een deel daarvan was hoe consistent slecht het internet was; De andere was dat ik zo naar mijn zin had.

Gezien het feit dat ik vorig jaar op dit moment op het donkerste punt van mijn leven was, voel ik me ongelooflijk gezegend om gezond, gelukkig en op zo’n goede plek vandaag te zijn.

Bestemmingen bezocht

San Pedro, Lanquín, Semuc Champey, Flores en Tikal, Guatemala

San Ignacio, Caye Caulker, Rendezvous Caye, Tobacco Caye en Placencia, Belize

Tulum, Akumal, Chichen Itza en Valladolid, Mexico

Lezen en Andover, Massachusetts, VS

Favoriete plekken

Caye Caulker. Ik hield van dit kleine, relaxte eiland waar je iedereen zo goed leert kennen.

Semuc Champey. Deze pools en watervallen werden mijn favoriete natuurlijke wonder in Midden -Amerika.

Zeilen vlak voor de kust van Belize. De helderste turquoise wateren. Het ongelooflijke rif. De prachtige eilanden. Ik hield van alles!

Hoogtepunten

Zeilen Belize. Het beste wat ik deze maand deed! Ik heb drie dagen doorgebracht met raggamuffin -tours, die me organiseerden als hun gast, en het was ongelooflijk, absurd leuk leuk! We zeilden op een catamaran, we aten echt goed eten, we snorkelden twee keer per dag in een werelderfgoed-genoteerd rif, we kampeerden op kleine eilanden, en we lachten en dronken rumpunch en leerden de bemanning echt goed kennen. Ik zal veel meer over deze cruise schrijven.

Waarschijnlijk was mijn enige favoriete reisdag in Midden -Amerika de dag dat we in Semuc Champey doorbrachten. We deden de volledige tournee waarbij het uitkijkpunt naar het gezichtspunt wandelde, in de perfecte groene zwembaden en watervallen loungen, zwemmen door een grot een handige terwijl hij een kaars in de andere hand vasthield voor licht (geweldig), en een rivier afbouwen terwijl Kleine kinderen gooiden bieren naar ons toe.

Belize schokte me – het is nooit een van de plaatsen geweest waar ik over droomde, maar ik hield van alles ervan! De mensen waren zo vriendelijk en vol vreugde, er was een uitstekende reisinfrastructuur, en dat water is de helderste turquoise schaduw die ik ooit heb gezien. De ATM -grotten, waar je kunt wandelen naar het echte menselijke offer blijft (!!), is een van de meest ongewone activiteiten die ik op de weg heb gedaan.

Mexico was een korte maar vrolijke coda voor mijn maanden in Midden -Amerika. Tulum maakte een goede basis, hoewel de stranden modderig en vol zeewier waren (blijkbaar is het dit jaar een probleem) en lang niet zo aardig als wat ik op foto’s had gezien. Maar Akumal had prachtige stranden en zwemmen met schildpadden!

Ik ging naar Semuc Champey met vier mensen uit onze nieuwste tournee (Erisa, Shaun, Candice en Wren), en toen reisden Erisa en ik de komende drie weken samen. We hadden zoveel plezier samen en ze is waarschijnlijk de beste reisgenoot die ik ooit heb gehad!

We hebben geluk gehad – we zaten op dezelfde pagina over alles, van financiën tot avonturen tot mensen tot het blokkeren van tijd om onze make -up te doen (we zijn allebei make -up fiends). We hebben heel veel gekke activiteiten gedaan, maar ik denk dat mijn favoriete onderdelen de nachten waren die we op onze veranda hebben gezeten, ons hoofd lachten en lachten terwijl we de zeer ongepaste Caribische muziek ontploffen die we in Belize ontdekten, waardoor onze telefoons in een lege waterwerper werden geplaatst Maak de muziek luider …

Plus, als een mens in het algemeen, schopt Erisa kont. Dit zal absoluut niet de laatste keer zijn dat we samen reizen!

Aan het einde van de maand trouwde mijn lieve vriend Lisa, die al 20 jaar een van mijn beste vrienden is, getrouwd met een geweldige kerel genaamd Adam. Ik was vereerd om een bruidsmeisje te zijn en hun bruiloft te vieren naast verschillende van mijn naaste vrienden en familie.

Voor mij ging deze maand helemaal over de mensen. Ik ontmoette zoveel geweldige mensen en creëerde prachtige herinneringen met vrienden, zowel oud als nieuw.

Uitdagingen

Ik had wat problemen aan de grens van Guatemala-BELize. Blijkt dat toen ik overstak vannullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *