Een excursie van de Hyatt Regency New Orleans

Een excursie van de Hyatt Regency New Orleans

Ik was afgelopen weekend in New Orleans om te genieten Orleans, Central Service District, Louisiana, New Orleans, Verenigde Staten vóór de aftrap van de game.

Zes jaar gesloten nadat orkaan Katrina in het centrum van New Orleans schommelde, heeft het hotel dat ooit diende als het hoofdkantoor van het noodherstel en het bewijs ondergaan en is het bewijs dat de stad weer in het bedrijfsleven is.

Niet langer verbonden met de Superdome, blijft de Hyatt Regency New Orleans ongeveer zo dicht bij het spel als het komt.

Wanneer u zich niet concentreert op het bereiken van het spel, overweeg dan een ritje op de straatauto ($ 1,25/rit of $ 3,00/dag) tegenover de hoofdlobby en de Richard en Annette Bloch Cancer Survivors Plaza op Loyola Avenue.

Ondersteuning van de lokale kunstenaarsgemeenschap in de stukken die in het hele gebouw te zien zijn, zorg ervoor dat je op zoek bent naar de werken van Willie Young, een autodidactische kunstenaar uit Dallas, evenals stukken op de P.3 Contemporary Art Biennial. Terwijl je de grote roltrappen opreist, nemen orkaanlantaarns je mee op een symbolische reis naar de derde verdieping.

Alleen beschikbaar voor hotelgasten is het verwarmde zoutwaterzwembad op het dakdek op de 5e verdieping. Hier merk je misschien op dat sommige van de originele kamers van het hotel meestal worden gebruikt om grotere groepen te huisvesten (deze kamers omvatten een balkon met uitzicht op het hele Bywater Pool Deck en de bar).

Regency Club-leden zullen genoegen genieten van toegang tot de hoogste lounge (voor ontbijt- en avondsnacks en een comfortabele vergaderruimte). Ook op dit niveau staat de Stay Fit Athletic Club met een adembenemend uitkijkpunt van vogels-oog van het centrum van New Orleans, de Mississippi-rivier en de zwart-gouden massale bijeenkomst buiten de Superdome.

Geïnspireerd door ‘s werelds eerste commerciële filmtheater, omarmt Vitascope Hall de aanpak van ‘Old Made New’ in klassieke cocktails doordrenkt met huidige trends. Vitascope-mixologen gebruiken zelfgemaakte siropen en vers geperst sappen in ambachtelijke drankjes zoals de Autumn Roux, Street Car genaamd Loyola en Jitterbug Parfum.

Hoewel je een koop kunt plaatsen met de sushi-chef, koos ik voor een klassiek bbq-broodje met pulled-pork gekleed met slaw en vergezeld door een tinnen beker vol zoete aardappelfietjes. Tijdens de maaltijd genoot ik ervan om te genieten van de sportkanaaluitzending op tv’s en monitoren op groot scherm in de eetkamer.

En hoewel ik niet op het terrein bleef en niet kan spreken met het comfort van de bedden of de Fluffiness van de kussens, heb ik er zeker van dat ik suggereert dat de accommodatie -ervaring op gelijke voet staat met de rest van de voorzieningen en accommodaties.

Geaux Saints!

Verwant

Weekend in Washington door Lake Washington en Tukwilawe ging onlangs naar South Seattle voor een voorjaarsvakantieweekend in Washington door Lake Washington en Tukwila. Er zijn twee geweldige hotels die ideaal waren in de buurt van veel dingen om te doen. We verbleven de eerste nacht in het Hyatt Regency Lake Washington, dat een echte bestemmingsresort heeft …
4 mei 2022in “Our Trips”

5 Must-See Taos, New Mexico Road Trip DestinationStime lijkt langzamer te passeren als je in Taos, New Mexico bent, en het is niet alleen je verbeelding. De lokale bevolking loopt op wat bekend staat als ‘Taos Time’, wat aangeeft dat niemand ooit haast heeft. Open luchten en vegen vergezichten vergezellen het trage tempo van Taos. Het slaperige stadje, een …
10 november 2018in “Gastauteur”

Roadreis per spoor met Amtrakeven Hoewel we dol zijn op de roadtrip, heeft Riding the Rails een zekere romantische aantrekkingskracht. Ik zou beginnen met een avontuur door de Northern Rocky Mountains op de volledige Empire Builder -route die tussen Portland en Chicago loopt. Of, ten slotte, waardeer het enorme gebied van het Amerikaanse hart op de California Zephyr;
28 april 2016 in “Trip Planning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *