Een vlucht, een ontbijt en een kwelling met de natuur

Een vlucht, een ontbijt en een kwelling met de natuur

Het voelt als eeuwen sinds mevrouw Romance en ik ben Northside geweest. We hebben erachter gewerkt dat het in werkelijkheid ongeveer 4 is geweest, evenals een half jaar sinds we allebei hier in Europa samen waren.

Dit markeert het begin van een legendarische reis over het continent waar we al eeuwen naar uitkijken.

En niet alleen omdat we graag met Europa reizen, maar ook omdat we veel tijd hebben om met vrienden door te brengen, evenals het huishouden dat we zoveel hebben gemist sinds we terug naar Australië zijn verhuisd.

Voor de volgende 8 of zo IG -edities zullen we onze tijd hier in Engeland en het continent beschrijven.

We hopen dat u geniet van onze nieuwste IG -editie

Jim & Christina XX

Het is onze laatste nacht in Sydney en we zitten allemaal vol. Het is tijd om te ontspannen, de balans op te maken en je voorbereid te maken op de lange vlucht die je voordoet.

Het water van de haven is zo nog steeds moeilijk te begrijpen welke de reflectie is en welke de hemel is. Laten we hopen dat de reis net zo soepel is.

Geen slechte methode om naar de vluchtterminal te gaan – onze reis begint met een beetje cruise op Sydney Harbor!

De veerboot brengt ons naar Circular Quay waar we op een trein naar de luchthaven springen. Het is hoogstwaarschijnlijk de snelste en potentieel de meest kostenefficiënte methode om naar de luchthaven te gaan.

Mevrouw Romance blijft inspecteren dat ze heeft wat ze nodig heeft. Ik blijf haar geruststellen dat ze dat niet heeft gedaan. Ik weet niet zeker of het zo veel van een boost is, maar verwachten dat alles wat je nodig hebt voor een reis van 2 maanden verwijderd is, is jezelf gewoon opzetten voor mislukking.

Ze heeft haar hoed die ze in Havana heeft gekocht, ze heeft haar nieuwe koffer waar ze buitengewoon blij mee lijkt, maar ze neemt haar nieuwe bagagelag ook voor een spin (bedankt Mon Purse), dus ze heeft voldoende om haar af te leiden Totdat we tenminste inspecteren!

En we zijn uitgeschakeld! Met de minste hapering met mijn handbagage die ook zwaar was (ik moest opnieuw in mijn koffer pakken, waarvan ik geloofde dat het overgewicht was), we zijn aan boord van onze eerste vlucht voor Singapore.

Het is al eeuwen geleden dat we voor het laatst waren in Changi Flight Terminal en we zijn verheugd om precies te zien hoe dingen in de loop der jaren zijn veranderd.

Terwijl we ergens over de evenaar vliegen, gaat de zon onder de mooiste lucht. Het is een van de belangrijkste redenen waarom ik de voorkeur geef aan de raamstoel boven het gangpad.

En we zijn in Engeland. gewoon zo. Het is een vroege aankomst, maar mijn moeder en papa zijn hier om ons te verzamelen. Het is fantastisch om ze te zien – lieve mensen.

Het beste van alles is dat ze ons trakteren op een traditioneel Engels ontbijt in het Jubileum.

Er zijn veel gedachten over wat een volledig Engels ontbijt is. We zijn hier met een paar van die details gegaan. Kijk wat je denkt.

Het is vreemd hoe, wanneer je op een lange afstandsvlucht bent geweest, die allereerste dag lijkt uit te strekken tot de eeuwigheid. Je vindt je terugkijkend op die allereerste dag dat je echt in een ondoorgrondelijke hoeveelheid dingen hebt geperst.

We zijn op weg op een wandeling op het platteland van Suffolk met onze buddy Clare (naast mij) evenals mijn moeder en papa – mevrouw Romance neemt de foto. Zoals u kunt zien, is de weersomstandigheden in Engeland absoluut spectaculair.

Dit is een van de favoriete vismeren van mijn vader. Alles is hier zo ongelooflijk milieuvriendelijk. Naast het meer is zo schoon dat je de vis op het oppervlak kunt zien als ze voor voedsel komen.

Ik zou je graag willen vertellen waar dit is, maar papa zou me vermoorden en je ook ook opsporen. Ik ben gezworen tot geheimhouding!

We zijn in het prachtige beetje stadje Sudbury die onze telefoons proberen uit te zoeken. SUDBURY, SOFFOLK is de geboorteplaats van eminente schilder William Gainsborough en zijn standbeeld doemt op over het stadscentrum net voor de primaire kerk van de stad.

Sudbury is zo’n prachtig beetje stadje – de moeite waard om te bezoeken. Kijk hier gewoon niet voor telefoonhulp!

We hebben vandaag de reis gemaakt naar Colchester, Essex. Colchester is de oudste opgenomen stad van Groot -Brittannië – zelfs ouder dan Londen – en heeft er genoeg in de geschiedenis.

Dit is Colchester Castle – ontwikkeld door de Noormannen (niet de Romeinen, waarmee mensen vaak in de war raken). De tour die je hier kunt doen, is geweldig.

Wat telefoons betreft, heeft Colchester echt geholpen. We zijn op zoek naar vooraf betaalde sims die zowel in het VK als in Europa zullen werken, evenals die tonnen gegevens hebben, dus we jagen niet altijd op wifi.

3 heeft uitgewerkt om behoorlijk goed te zijn-een £ 20 voor een 30-daagse kaart die u-een van de geweldige aanbiedingen van telefoontjes en teksten-12 GB aan gegevens biedt. Perfect.

De nieuwe buddy van mevrouw Romance is Ruby, de Clare van onze vrienden en de Ierse terriër van Dave. Ze is een absoluut lieverd. (Nog) niet afgebeeld, is Flo, hun spaniel, die ook mooi is!

Ik hoop dat Clare en Dave de bagage van mevrouw R inspecteren als ze vertrekt. Er kan daar een hond zijn verborgen!

Vandaag lopen we de twee honden rond het platteland van Essex. Ik was precies vergeten hoe prachtig het hier is. Dit is een veld in Highwoods in de buurt van Colchester. De boterbloemen inDeze weide is gewoon verbluffend.

De weide hierboven leidt met dit bos. Terug in Engeland zijn me echt herinnerd aan alle dingen die ik heb gemist toen ik het eerst naar Australië overstapte.

Het grappige is dat wanneer mensen me vragen of er iets is dat ik uit Engeland mis, ik altijd moeite heb om meer te geloven van zowel huishoudelijke als vrienden.

Wandelingen op het platteland zoals deze staan nu zeker op de lijst.

Is er iets dat je uit je jeugd mist? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *