Mijn nacht met vanille -ijs

Mijn nacht met vanille -ijs

Avontuurlijke Kate omvat affiliate links. Als u met deze links een aankoop doet, zal ik een compensatie maken zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Afbeelding: Blueyeda73

Springonderzoek voor de stagiairs van de American College wordt gedefinieerd door het volgende: drinkspecials, strandparty’s, drankcruises, de hele nacht dansen, bierbongs, willekeurige aansluitingen, natte tee shirts-wedstrijden en Joe Francis die vrouwen met een laag zelfbeeld filmen, allemaal ingesteld in Beachy bestemmingen zoals Cancun, Mazatlan, Jamaica en Panama City Beach.

Ik heb nooit een gemeenschappelijke Amerikaanse voorjaarsvakantie gehad. Mijn beste vriend ook niet, Beth. (Ik ging naar Italië om met de Glee Club uit te voeren; ze sloeg de Connecticut -casino’s.) Dus toen ik naar haar toe vloog om naar haar toe te gaan toen ze in Zuid -Texas woonde, kozen we ervoor om een nacht op South Padre Island door te brengen.

South Padre Island is een van de meest prominente voorjaarsvakantiebestemmingen in de Verenigde Staten. Hoewel het een gezinsvriendelijk strandresort is gedurende veel van het jaar, explodeert het absoluut met voorjaarsbrekers in de maand maart.

Terwijl we over de Causeway van Port Isabel naar South Padre Island reden, ontdekte ik een vliegtuig dat een bord trok. Ik heb mijn nek geslagen om een betere kijk te krijgen en het volgende te bekijken:

Vanille Ice Show Tonight Bahia Mar Resort 20.00 uur

“Beth!” Ik gilde. “We vereisen dat we hier naartoe gaan! We zijn zoooooo vereiste om hiernaar te gaan !!! ”

“Oké, we gaan hier zeker naartoe!” Ze juichte. Een van mijn favoriete dingen over Beth is dat ze voor alles spelt.

Na inspectie en een korte dip in het zwembad, hebben we onze methode gemaakt naar het Bahia Mar Resort, dat werd verfraaid in een neppolynesische stijl, tot aan het geverfde blauwe water.

Afgaande op de college -shirts en truckerhoeden (“Got Ho’s?” Was een prominente uitdrukking), leek het erop dat alle mannen op South Padre Island frat -broers en zussen waren van grote instellingen in de Midwest: Kansas State, University of Oklahoma, anders specificeer hogescholen in Texas.

Beth en ik slenterden naar de bar, waar de optie -optie een enorm blauw gemengd drankje was genaamd de Bahia Slut.

De barman schonk er een voor ons allemaal en grijnsde. “Ze zullen F – je omhoog. Kom terug voor meer. ”

“Um oke!” We antwoordden.

Tegen die tijd hadden Beth en ik enkele vrienden ontdekt. Laat het aan ons over: de menigte zit vol irritante frat jonge jongens uit de Midwest, en we ontdekken uiteindelijk de welgemanierde engineering majors van Cornell!

Zodra de show begon, haastte ik me naar het podium. Vanille -ijs op South Padre Island?! Van programma zou ik zo schandalig mogelijk zijn!

Ik heb een korte video van de “nieuwe” versie van Ice Ice Baby (teksten NSFW):

Ik haalde de eerste rij, waar iedereen werd tegengehouden door de beveiliging. Toen begon vanille -ijs een paar vrouwen op het podium te trekken.

Ik heb niet gewacht.

Ik sprong op de barricade en klom op het podium.

Vanaf dat moment maakte ik het mijn doel om een ideale foto van mij te krijgen met vanille -ijs. En ik zou foto’s blijven maken totdat ik het goed had.

Om dit te doen, danste ik het beste naast hem voor de duur van het concert.

Vanille -ijs gooide continu water op ons – ik geloof dat de onderstaande foto werd genomen toen ik werd geraakt door een explosie.

Zie de video van mij die hier wordt geraakt met een waterstraal:

Elleboogschot!

Tegen de tijd dat de show eindigde, had ik een heleboel foto’s, maar niemand was perfect … dus ik zocht Robert Van Winkle zelf. Ik ontdekte hem backstage.

Hij was extreem goed en genadig en hij stelde me in staat om mijn ideale foto te krijgen.

SUCCES!

Later die nacht sloegen Beth en ik een paar clubs met de Cornell -ingenieurs en vertrokken vervolgens nadat een van hen ervoor koos om elk woord van de melodieën te spelen die momenteel spelen. Dat was prima tot Akon’s “Slap That” kwam.

Het is misschien maar één nacht geweest, en ik ben misschien tien maanden eerder afgestudeerd, maar ik had tot slot mijn voorjaarsvakantie – en het was glorieus!

Ontvang e -mailupdates van Katenever, mis een bericht. Afmelden op elk moment!

Voornaam
Laatste naam Namelast
Uw e -mail uw e -mail
Indienen

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *