Hoe geld te verdienen en de wereld rond te reizen als een Divemaster

Hoe geld te verdienen en de wereld rond te reizen als een Divemaster

Dit is een gast die publiceert van de avontuurlijke Sarah op Coffee with a Slice of Life. We zijn blij dat ze ons wilde laten zien hoe het is om een ​​divemaster te zijn en in het paradijs te leven. Dit is absoluut een van de allerbeste reistaken waar we van kunnen geloven. Inspecteer dit bericht en word idealiter geïnspireerd!

Ik had vorig jaar mijn droombaan/situatie samengesteld tijdens het backpacken met Latijns -Amerika. Elke wervelkolom tintelend moment, elke ervaring die mijn adem weghaalde, iedereen geloofde van “Ik wens dat ik hier voor altijd zou blijven” speelde een rol in het definitieve ontwerp van wat ik echt wilde doen.

Er was tenslotte geen methode die ik zou kunnen opruimen voor een 9-5-taak in Londen nu ik had gezien hoe het was om online in verschillende culturen en landen te zijn.

Na mijn reis begreep ik het. Ik begreep voor het eerst wat ik echt wilde doen. Er zijn veel reisbanen, maar dit was het.

Word een divemaster op een liveaboard.

Ik wilde in een land zijn waar ik nog nooit eerder was geweest, waar de wateren warm waren en de zon warmer was. Ik wilde ergens zijn waar ik zou kunnen blijven werken op mijn blog, en schandelijk om te zeggen, ergens met web, dus ik zou dit punt misschien haalbaar kunnen maken. Als we een divemaster zijn, leek de beste optie.

In mijn achterhoofd, evenals toen ik het hardop zei, begreep ik dat dit mogelijk een van die dromen zou kunnen zijn die nooit een realiteit zijn geworden. Toen raakte ik boos op mezelf omdat ik er twijfelde aan. Ik was tenslotte de laatste persoon die ik zowel tussen mij als mijn dromen zou laten komen.

Dus ik ging ervoor.

Een divemaster worden

In Koop om mijn droom online uit te maken, moest ik mijn Divemaster -cursus totaal. U vereist om een ​​reddingsduiker te zijn met meer dan 40 duiken onder uw riem om aan te brengen. Om in aanmerking te komen als een divemaster, moet u de benodigde cursus hebben voltooid, een reddingsduiker zijn en ten minste 60 geregistreerde duiken hebben. Niets anders dan een geweldige persoonlijkheid is nodig!

Ik heb 2 1/2 maanden in Turkije doorgebracht met grote vrienden tijdens het verkrijgen van mijn certificering. Ik heb mijn programma gedurende 2 maanden gedaan, dus ik heb ongeveer 100 duiken erin! Het programma kostte 1.000 GBP ($ 1500 USD), inclusief 2 maanden accommodatie in een persoonlijke ruimte en onbeperkt duiken met apparatuur.

Ik begreep het enige dat nog over was om te knokken en solliciteerde voor elke divemaster -taak.

En dat deed ik.

We hebben veel andere uitstekende methoden om geld te verdienen om te betalen voor uw reis passie! Mis de onderstaande artikelen niet:

De beste op internettaken die goed betalen

Word betaald om te reizen met deze geweldige banen

Hoe geld te verdienen vanaf huis: de overtuigende gids

Hoe u online geld kunt verdienen: de overtuigende gids

Word betaald om online samen te stellen: 99 publicaties die schrijvers betalen, maar liefst $ 5.000 / artikel

De beste betaalde op de internetonderzoeksactiviteiten die u kunt vertrouwen

Solliciteren

Ik heb hoogstwaarschijnlijk meer dan 60 e -mails verzonden die een baan aanvragen. Ik stuurde e -mails naar het bedrijfsleven die niet eens probeerden in te huren. Toen ik niets terug hoorde, stuurde ik opnieuw een e -mail om te inspecteren of ze mijn allereerste kregen.

Padipro -website was zo’n fantastische bron voor taakjacht! Ik was er dagelijks mee op inspecteren op nieuwe taakberichten, evenals bijna altijd kreeg ik een antwoord terug. In werkelijkheid had ik een paar Skype -interviews en kreeg zelfs een taak in het Caribisch gebied, die ik weigerde toen het in de duikwinkel werkte in plaats van in het water. Ik was behoorlijk gefocust op het niet uit het oog verliezen van mijn droombaan, en was ook extatisch dat het er mogelijk uitzag.

Er was een reeks e -mails die er veelbelovend uitzagen: werken aan de grootste en allereerste eerste liveaboard in Micronesië. Ik had absoluut geen concept waar Micronesië was. Zelfs toen ik het googelde, wist ik nog steeds niet zeker waar het werd gevonden – idealiter zal deze kaart je helpen!

Dus van programma jaagde ik de eigenaar, veel dagen. Ik stuurde hem foto’s van wat ik net zo was als (ik was terug in Turkije paragliden), om hem te laten zien dat ik avontuurlijk was. Ik stuurde hem links naar mijn blogartikelen om hem veel meer van mijn personage te laten zien en over het algemeen gewoon zo moeilijk geprobeerd als ik zou kunnen om hem te overtuigen, ik was het risico waard!

Al mijn doorzettingsvermogen heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik werd de taak net voor Kerstmis vorig jaar gebruikt !!

En hier ben ik nu.

Ik typ dit terwijl ik geniet van de zon onderweg op de Stille Oceaan (ja, we hebben een web aan boord !!)

Een dag in het leven

Mijn dagelijkse routine op de boot begint om 6:00 uur met een duik die bevredigend is om te kiezen welke 5 wrakken (van de 60) in Truk Lagoon we die dag zullen duiken. Dan een ontbijt naar keuze – vers fruit, eieren en brood. allereerste duik is om 8:00 uur, daarna terug naar deBoot voor snacks. De tweede duik is om 11:00 uur, voldaan door een lunch van 3 programma’s om elk type verbrande calorieën te vervangen, evenals dan terug naar de oceaan om 14:00 uur en 17:00 duiken.

We eten en dan is er om 20:00 uur een optionele nachtduik. Tegen die tijd ben ik absoluut verbrijzeld en winterker in mijn eigen persoonlijke ruimte en in de herfst in slaap zodra mijn hoofd het kussen raakt. Dan ben ik weer een paar uur later om alles te doen.

Salaris en voordelen van het werk

Om eerlijk te zijn, het loon is laag. Het is moeilijk om een ​​’leven’ te maken van duiken, maar het is de buitengewone manier van leven waarvoor je indiceert. Ik verdien $ 25 per dag en krijg normaal gesproken ongeveer $ 300 aan ideeën per maand.

Als u echter rekening houdt met het gratis voedsel en de accommodatie, bent u niet veel slechter af dan wanneer u een 9-5-taak werkt en een hypotheek betaalt … en de voordelen zijn veel beter. Ik krijg mensen van over de hele wereld tevreden, heb fantastische ervaringen, netwerken met mensen, evenals ongetwijfeld het gratis duiken is vrij geweldig! Sommige mensen betalen talloze dollars van wat ik gratis krijg!

Voors en nadelen

Ik geloof dat ik met veel profs ben gegaan, maar er zijn ook een paar nadelen van het zijn van een duikmeester op een liveaboard. Het is eenzaam op de boot als er geen klanten zijn, net zo goed als je een soort ziek krijgt om met exact dezelfde mensen week in, week uit te werken. Voor mij verlang ik naar een gemengd drankje en wat meisjesachtige roddels! Als je gewoon een wandeling wilt kiezen en er helemaal weg wilt komen, kun je dat niet op een boot doen, het verst je kunt lopen is naar het dek. Ook is het werk nooit voorbij als je online op het werk bent .. zelfs op je vrije dag.

Waarom ik graag een divemaster ben

Duikers komen van ver en groot om de onderwatermysteries van Truk Lagoon te vinden, evenals ik krijg alle soorten fascinerende mensen te bevredigen. Wat ik het leukst vind aan werken als een divemaster, is dat zodra ik in het water ben, mijn leeftijd en levenservaringen oploven met het zout en de cliënten afhankelijk zijn van evenals mijn positie respecteren. Ze luisteren naar wat ik moet vermelden (of genieten van mijn onderwaterborden!), Wat een uitzonderlijk bevredigend gevoel is.

Soms geloof ik dat het gek is, precies hoe ik hier terecht ben gekomen. Van het samenvoegen van mijn droomtaak tot het echt doen is een overweldigend gevoel van prestaties. Ik kijk terug naar toen ik mijn droomtaak in mijn gedachten produceerde en lach om mijn aanvaller en moed. Maar als ik er niet aan ging om de toewijding aan mijn droom, zou ik hier nooit zijn beland.

Het veel cruciale wat ik met het hele proces heb geleerd, is dat alles mogelijk is, evenals een droom blijft alleen een droom als je het laat!

Shark Friday!

Bekijk deze ongelooflijke video … maar wees gewaarschuwd, je wilt meteen een Divemaster worden!

Heb je een droombaan? Wat houdt je voor dat je ervoor gaat? Als je het echt echt wilt, kun je het ook doen!

Over de auteur:

Zelf uitgeroepen Wereldwijde zigeuner, Sarah is een duikgebonden reisblogschrijver die een kopje koffie tegelijk door de Globe dwaalt. Oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk heeft ze een buitengewoon ervaringsgevoel en een extra bepaling van lef die haar leven ziet, de methode die ze kiest. Je kunt voldoen aan haar avonturen op haar blogkoffie met een stukje leven en op Facebook en Twitter.

Disclaimer: Geiten On the Road is een Amazon -partner en ook een filiaal voor sommige andere retailers. Dit geeft aan dat we commissies maken als u op Links op onze blog klikt en bij aankoop van die retailers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *