Camera Gear: de reiscamera’s en accessoires om te kopen

Camera Gear: de reiscamera’s en accessoires om te kopen

Laatst bijgewerkt: 11/12/20 | 12 november 2020

Tegenwoordig zet deskundige professionele fotograaf Laurence Norah van het ontdekken van het universum zijn vijfdelige serie voort over het maken van veel betere reisfoto’s. Veel van u willen uw reisfotografie verbeteren, dus Laurence is hier om ons te helpen precies dat te doen.

In dit bericht gaat Laurence uitgebreid over hoe je de ideale reisvideocamera en uitrusting voor je reis kunt kiezen.

Er is een overtuiging dat veel betere fotografie -uitrusting zal overeenkomen met veel betere foto’s. Hoewel dit absoluut de situatie is in bepaalde situaties, is de waarheid dat het de vaardigheid is van de professionele fotograaf die het verschil maakt. Een pro-niveau videocamera in onervaren handen zal waarschijnlijk resulteren in slechtere foto’s dan die genomen door iemand die een iPhone gebruikt.

Weten hoe u precies een uitstekend beeld kunt samenstellen en precies hoe u uw videocamera correct kunt gebruiken, zijn de twee vele essentiële onderdelen van het maken van een uitstekende foto, waarbij de videocamera -uitrusting zelf na deze twee in significantie komt.

Soms maakt uitrusting een verschil, vooral voor omstandigheden zoals snel bewegende onderwerpen of wanneer er minder licht beschikbaar is, in welke situatie u mogelijk een videocamera met een grotere sensor of een lens met een groter diafragma vereist. Dit is de reden waarom u vaak sport- of bruiloftsevenement Professionele fotografen ziet die zo duur uitziende apparatuur meenemen.

Maar voor uw typische reisfoto zal de uitrusting niet de overtuigende factor zijn. Het is eerder essentieel om de beste uitrusting voor u, uw budget en uw vaardigheidsniveau te krijgen.

Hoeveel geld wilt u uitgeven?

Het heeft geen zin om de tijd te bekijken om uitrusting te bekijken die niet in uw budget staat. Stel jezelf een budgetplan in voordat je begint, en weet niet te onthouden om te elementen in lenzen, geheugenkaarten, reservebatterijen, filters en andere accessoires.

Er is een wetgeving van afnemende rendementen, met een prachtig gebied dat momenteel van ongeveer $ 500-1.000 USD is voor een solide configuratie die zal doen wat u nodig hebt.

Overweeg deze kostenrichtlijnen voor alle apparaten die u nodig hebt:

Budget: $ 150–300 USD

Waarde: $ 300–500 USD

Mid-range: $ 500-1.000 USD

High-end: $ 1.000+ USD

Hoeveel uitrusting moet u dragen?

Gewicht is een belangrijke overweging, evenals je moet volledig waarheidsgetrouw zijn met jezelf over wat je bereid bent mee te nemen. Ik heb vaak tevreden dat mensen foto’s maken met hun smartphone die stellen dat ze een goede dure DSLR -videocamera hebben die achterover in hun hotelruimte zitten die ‘te zwaar was om vandaag’ te tekenen.

Als u niet het type persoon bent dat een zwaar apparaat wil meenemen, koop dan er geen in de allereerste plaats. De allerbeste videocamera is altijd degene die je op je hebt, dus als je denkt dat je het voornamelijk gewoon licht houdt, investeer dan gewoon in een goede smartphone of eenvoudige point-and-shoot.

Ter referentie, uw smartphone evalueert waarschijnlijk ongeveer 6 oz., Een point-and-shoot 8 oz., Een spiegelloos systeem met een lens rond 16 oz., Evenals een volledig DSLR-systeem rond 30 oz. of meer.

Hoe zwaarder de apparatuur, hoe hoger de hoge bouwkwaliteit, vooral van de optische elementen, wat leidt tot beelden van hogere kwaliteit. Tenzij u echter van plan bent om uw werk te verkopen voor het afdrukken met hoge resolutie, is het verschil waarschijnlijk niet merkbaar.

Dit is nog een moment om waarheidsgetrouw te zijn met jezelf. Het ontdekken van precies hoe je een videocamera correct kunt gebruiken, kost tijd, en als je dat niet wilt doen, investeer dan niet in een overmatig dure of uitdagende camera.

Ik heb mensen met rigs meer dan $ 5.000 USD zien kosten, wegschieten in de automodus en zich afvragen waarom de mensen met de iPhones veel betere resultaten opleveren. Veel duurdere uitrusting komt niet meteen overeen met veel betere foto’s!

Er is geen precieze wetenschap om erachter te komen hoe uitdagend een videocamera is om te gebruiken, maar probleemborden omvatten meer kosten, veel meer knoppen hebben, evenals een grote handleiding. Hoe veel meer de camera uitdagen, hoe veel meer beheren dat je hebt, hoe moeilijker het zal zijn om geweldige resultaten te bereiken zonder tijd te investeren en moeite te doen om te leren.

11 beste camera’s voor reizen

Het primaire verschil tussen videocamera -typen is de grootte van de sensor in de videocamera – hoe groter de sensor, hoe veel beter de videocamera in lager licht zal uitvoeren, evenals de bulkier en veel duurder het zal zijn .

Het voldoen aan de lijst wordt ongeveer gekocht door sensorgrootte, van kleine (smartphones) tot groter (SLR’s).

Google Pixel 5: ik heb in de loop der jaren veel Android -telefoons gebruikt, evenals de Pixel -serie van Google is een beest wanneer het mobiele fotografie betreft. Het biedt volledige handboekregeling, dubbele camera’s (inclusief een 27 mm brede lens), de capability om te fotograferen in onbewerkte gegevensformaat, 4K-video, LED-flash, evenals verbeterde prestaties met weinig licht (smartphone, $ 699 USD

iPhone 12: Ik ben geen iPhone -persoon, maar ze worden meestal door goede vrienden geprezen als uitzonderlijk voor fotografie, waarbij elke iteratie de laatste verbetert. Als je een Apple -fan bent, heb je er waarschijnlijk al een. (Smartphone, $ 999 USD)

Sony RX 100 VII: Hoewel dit geen betaalbare point-and-shoot impliceert, wordt het meestal geëvalueerd als de allerbeste in zijn klasse. Dit komt door het hebben van een veel grotere sensor dan andere modellen, wat impliceert dat het beeld van hoge kwaliteit veel beter is. Als de kosten een probleem zijn, inspecteert u eerdere versies die een beetje goedkoper beschikbaar zijn. (Point en Shoot, $ 1.298 USD)

Canon Powershot Elph 190 is: aan de andere kant van de schaal is deze $ 100 USD-punt-en-schoot van Panasonic. Het krijgt de taak gedaan, biedt een 12x optische zoom, en zal goed in je zak glijden. Verwacht echter geen schoten van nationale geografische kwaliteit. (Point en Shoot, $ 159 USD)

Canon Powershot G9X Mark II: Hoewel het tussen de bovenstaande twee keuzes in prijs zit, komt de G9 X Mark II veel beter voor de Sony in termen van beeldkwaliteit. Uitstekende batterijduur, stoere constructie, evenals wifi ronden de functieset af. (Point en Shoot, $ 429 USD)

GoPro Hero 9 Black: Ondanks de pogingen van andere fabrikanten is er maar één keuze wanneer het actiecamera’s betreft, evenals dat is de GoPro. Als de Hero 9 zo goed prijzig is, inspecteer dan de Hero 8 die extreem vergelijkbaar is. (Action Cam, $ 349 USD)

Nikon Coolpix B700: Nikon heeft een uitstekende geloofwaardigheid voor superzooms, evenals dit ontwerp heeft een gekke 60X optische zoom. Het is ook een geweldige waarde, met solide beoordelingen, dus ik aarzel niet om dit als een keuze te suggereren als je een alles-in-één met bereik wilt voor veel meer beheren over je fotografie. (Superzoom, $ 799 USD) (hier zijn nog wat meer keuzes om over na te denken op verschillende kostenpunten.)

Lumix GX9 of GX8: Met een 20,3MP vier derdensensor, 4K-video, Wi-Fi en Bluetooth, evenals in-body beeldstabilisatie, heeft de GX9 wat je nodig hebt voor succesvol fotograferen met een spiegelloze camera. (Spiegelloos, $ 797 USD)

Alpha 6300 of A7R III: Als u een budgetplan hebt, maar uw voet in de deur wilt krijgen, is de A6400 de videocamera voor u. Voor iemand met een hoger vaardigheidsniveau (en aanzienlijk hoger budget) is de A7R III een eersteklas keuze, die een full-frame sensor biedt, zeer snelle verwerking, een secundaire SD-sleuf, evenals een verbeterde levensduur van de batterij. (Mirrorless, $ 998- $ 2.300 USD)

X-T4: Met een elektronische zoeker, 26MP-sensor, 4K-vide, USB-C-type connector, evenals verbeterde autofocus, is dit een uitstekende spiegelloze optie voor iedereen die een kleinere videocamera wil die echter nog steeds volledig handboekbesturing wil. (Spiegelloos, $ 1.699 USD)

Canon EOS 6D Mark II: Ik fotografeer met twee van deze camera’s en ben altijd verbaasd over hun prestaties, vooral bij weinig licht. Ze zijn de lichtste SLR’s met een full-frame sensor, evenals eveneens wifi en GPS, de laatste is vooral nuttig voor reizen. (DSLR, $ 1.399 USD)

De allerbeste reislens krijgen

Als u een spiegelloze videocamera of SLR -systeem koopt, moet u een lens kopen. Denk aan de kosten minstens evenveel op de lens als de videocamera, zo niet meer.

Ik stel voor om het videocamera-body op zichzelf te kopen en vervolgens een lens te kopen om aan uw behoeften te voldoen in plaats van de “kitlens” die het kunnen bevatten.

Een lens heeft twee specificaties: brandpuntsafstand en maximaal diafragma.

Hoe kleiner het aantal van het diafragma, hoe veel meer licht de videocamera zal binnenlaten, waardoor u verschillende effecten kunt bereiken (zoals ik in de tweede publicatie in deze serie heb uitgelegd).

De brandpuntsafstand is het zoomelement van de lens – hoe groter het aantal in mm, hoe veel meer vergroting die de lens biedt; Hoe kleiner het nummer, hoe minder vergroting.

Waar moet u naar zoeken in een lens
Voor reisdoeleinden zou ik aanraden om twee reislenzen te kopen:

Een minder dure “prime” lens met een vaste brandpuntsafstand van ongeveer 50 mm en een diafragma van 1,8, ideaal voor portretten of voedsel.

Een “walk-around” zoomlens van goede kwaliteit met een brede focale variëteit om je alles te laten krijgen van brede landschappen tot close-up shots van mensen. Iets in de variëteit van 24-105 mm zou waarschijnlijk doen.

De beste accessoires voor reisfotografie

U moet in wat geld elementen voor het kopen van accessoires bij het kopen van een camera. Ik zou het volgende voorstellen:

Reservebatterij: de meeste batterijen voor videocamera gaan mee voor 300-500 opnamen, dus als u denkt dat u veel foto’s maakt en een paar dagen weg kunt zijn van stroom, kan een tweede batterij garanderen dat u niet ‘ Ik mis een moment. Ik zou aanraden om de batterij van uw producent te kopen voor de compatibiliteit van de zekerheid. Prijs: meestal ongeveer $ 30 USD.

Externe diFficult Drive: afhankelijk van de mogelijkheid van uw laptop, kunt u ontdekken dat u een externe moeilijke schijf vereist om uw foto’s op te slaan. Ik reis met drie transcend robuuste moeilijke schijven en winkelback-ups van mijn foto’s over twee van hen, naast ze synchroniseren met een cloudgebaseerde back-up wanneer ik snel voldoende internet heb. Prijs: momenteel rond de $ 79 USD voor een 2 TB -model.

Filters: lenzen zijn niet goedkoop. Pak een redelijk goedkoop UV-filter voor de voorkant van uw lens, en wanneer u het krabt, u verplicht het filter gewoon te vervangen in plaats van de hele lens. Ik zou ook willen voorstellen om te investeren in een polariserend filter (zoals ik in de tweede publicatie in de serie heb besproken). Prijs: hoe groter het filter, hoe veel duurder het is. $ 10-100 USD, met Hoya, B+W, en Tiffen zijn respectabele merken.

Geheugenkaarten: geheugenkaarten zijn goedkoop, dus pak een of twee klasse 10 32 GB of 64 GB -kaarten waarmee je eeuwenlang kunt fotograferen. Ik heb niet veel verschil tussen merken ontdekt, en heb nog nooit een kaart gehad die in al mijn jaren fotograferen. Prijs: $ 15-30 USD voor 64 GB.

Tripod: een statief kan uw innovatieve mogelijkheden echt verbreden, waardoor u langere blootstellingen kunt nemen en met de tijd kunt spelen. Zelfs een klein reisstatief kan dividenden oogsten voor uw reisfotografie. Maar nogmaals, als je niet gelooft dat je het gebruikt, koop er dan geen. Prijs: $ 100 USD levert u een volledig respectabel model op. Ik gebruik de VEO -variëteit van Vanguard -statief, die in vorm tot ver in een tas in vorm zijn en ongeveer 5 pond evalueren, met kosten variërend van $ 150 tot $ 350 USD.

***
Onthoud nooit dat u de krachtigste fotografische tool bent – niet uw camera! Ik reisde jarenlang de wereld rond met een oude 10-megapixel Canon Rebel SLR en creëerde zowel bekroonde als inkomensgenererende fotografie van-door de vereisten van vandaag-een extreem fundamenteel stukje kit.

Het is veel essentieeler om tijd te investeren in het ontdekken van precies hoe je veel betere foto’s kunt maken dan geld gooien naar uitrusting. Doe je onderzoek, zoek je persoonlijke reisstijl uit, en kies de uitrusting die het beste bij je is, op basis van gewicht, prijs, evenals je persoonlijke ontdekkingsdoelen.

Als die videocamera een smartphone blijkt te zijn, geweldig. De allerbeste videocamera om te reizen is degene die je gaat meenemen wanneer je je deur uitloopt en de wereld in gaat, evenals degene die bij je budget past.

Laurence begon zijn reis in juni 2009 na het verlaten van het zakelijke leven. Zijn blog, het vinden van het universum, catalogiseert zijn ervaringen en is een fantastische bron voor fotografieadvies! Je kunt hem ook ontdekken op Facebook en Instagram. Hij leert ook een uitgebreide cursus internetfotografie.

Meer tips voor reisfotografie!

Voor veel meer praktische tips voor reisfotografie, zorg er dan voor dat u de rest van Laurence’s Travel Photography -serie inspecteert:

Deel 1 – precies hoe u deskundige reisfoto’s kunt maken

Deel 2 – precies hoe je de ideale reisfoto kunt maken

Deel 3 – Beste camera’s en uitrusting om te krijgen

Deel 4 – Precies hoe u de ideale foto kunt maken: Geavanceerde technieken

Deel 5 – 7 Suggesties bewerken om uw reisfoto’s te verbeteren

Boek je reis: logistieke suggesties en trucs
Boek uw vlucht
Zoek een betaalbare vlucht door Skyscanner te gebruiken. Het is mijn favoriete bladermotor, omdat deze zowel sites als luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld doorzoekt, zodat je altijd begrijpt dat er geen steen ongemoeid blijft.

Boek uw accommodatie
U kunt uw hostel boeken met hostelworld. Als je ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruik dan Booking.com, omdat ze consequent de meest betaalbare tarieven voor gasthouses en hotels retourneren.

Onthoud geen reisverzekering
De dekking van de reisverzekering zal u beschermen tegen ziekte, letsel, diefstal en annuleringen. Het is uitgebreide beveiliging in situatie dat er iets misgaat. Ik ga nooit op reis zonder dat ik het in het verleden meerdere keren moest gebruiken. Mijn favoriete bedrijf dat de allerbeste service en waarde biedt, zijn:

Safetywing (het beste voor iedereen)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

MedJet (voor extra evacuatiedekking)

Klaar om uw reis te boeken?
Bekijk mijn resource -pagina voor het allerbeste bedrijf om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alle mensen die ik gebruik als ik reis. Ze zijn het allerbeste in de klas en je kunt niet fout gaan met behulp van ze tijdens je reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *